Unohda hetkeksi perinteiset leivänpäälliset ja sujauta leivän väliin uusia, yllättäviä makuja. Miltä kuulostaisi Rockin kuninkaan nimeä kantava, maapähkinävoilla, banaanilla ja pekonilla ryyditetty Elvis-leipä, sriracha-kastikkeesta potkua saava avokado–mozzarellaleipä tai lempeä, vuohenjuustolla ja makealla sipulilla täytetty Fazer Alku Jyväpala?

Elvis-leipä – suolaisen ja makean yllättävä yhdistelmä

Rockin kuninkaan nimeä kantava Elvis-leipä on klassikko, jonka maku sekä yllättää että hämmentää. Elvis-leipä on yhdistelmä suolaista ja makeaa, josta syntyy tuhti mutta maukas leipä herkkuaamiaiselle. Perimätiedon mukaan maapähkinävoilla, banaanilla ja pekonilla ryyditetty leipä oli Elvis Presleyn lempiruokaa. Kokoa rockin kuninkaan mielitäytteet paahdetun Fazer Alku Jyväpalan väliin ja yllätä leivällä joko itsesi tai ystäväsi.

Avokado–mozzarellaleipä saa potkua sriracha-chilikastikkeesta

Maailmalla hitiksi noussut sriracha-chilikastike muodostaa täydellisen makuparin avokadon, mozzarellan sekä Fazer Alku -leivän kanssa. Chilikastikkeella ryyditetyt leipäpalaset sopivat kevyeksi lounaaksi tai sulostuttamaan brunssikattausta. Näihin leipiin saatat jäädä koukkuun!

Kuorruta leipä vuohenjuustolla ja sipulilla

Pehmeä vuohenjuusto ja karamellisoitu sipuli korostavat Fazer Alku Jyväpala -leivän pehmeää makua. Tämä leipä yllättää lempeällä maullaan, jossa mukana hieman makeutta karamellisoiduista sipuleista. Vuohenjuusto–sipulitäyte sopii niin arki-illan iloksi kuin erityisempiinkin herkutteluhetkiin kun haluat yllättää itsesi tai rakkaasi.