Ainekset

4 kpl Fazer Alku Jyväpala -leipää
1 sipuli
1 rkl voita
300 g pinaattia tai lehtikaalia
  suolaa 
  pippuria
1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
6 dl  maitoa
8 kananmunaa
150 g gruyere-juustoa
50 g  parmesan-juustoa
2 tl dijon-sinappia

Tee näin

Silppua sipuli hienoksi. Kuullota sipulia voissa kunnes se pehmenee. Lisää pinaatti tai lehtikaali pannulle ja kypsennä hetki. (Mikäli käytät lehtikaalia, poista siitä ensin lehtiruodit.) Mausta suolalla ja pippurilla.

Leikkaa Fazer Alku Jyväpala -leivät tahkoiltaan parisenttisiksi kuutioiksi. Halkaise kirsikkatomaatit. Raasta juustot.

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää maito, sinappi sekä juustoraasteet. Sekoita.

Sekoita uuninkestävässä vuoassa leipäpalat, kirsikkatomaatit sekä sipuli–pinaattiseos. Kaada muna–maitoseos vuokaan. (Mikäli teet valmistelutyöt illalla, peitä vuoka kelmulla ja laita se yöksi jääkaappiin.)

Paista vanukasta 180-asteisessa uunissa 45 minuuttia.