Ainekset

4 munanvalkuaista
3 dl sokeria
1 tl  vaniljasokeria
1 tl  leivinjauhetta
160 g maapähkinöitä
80 g  suolakeksejä

Dumle-kuorrutus

60 g voita
120 g Dumle Dark tai Dumle Orginal -makeisia
4 munankeltuaista

Koristeeksi kakun päälle

3 dl  kermaa
40 g maapähkinöitä, pieneksi rouhittuna
  muutama Dumle-makeinen, kolmeen osaan pilkottuna

Tee näin

Lämmitä uuni 180-asteiseksi. Vatkaa munanvalkuaiset ja lisää sokeri pienissä erissä. Murskaa pähkinät ja suolakeksit hienoksi monitoimikoneessa ja lisää ne sitten valkuaisvaahtoon. Sekoita vaniljasokeri ja leivinjauhe lastalla seokseen. Kaada taikina pyöreään vuokaan, jonka halkaisija on 24 cm. Paista 180 asteessa noin 25–30 minuuttia.

Laita voi pannulle ja sulata se keskilämmöllä. Lisää Dumle-makeiset ja anna niiden sulaa. Anna seoksen jäähtyä hetki. Vatkaa munankeltuaiset kevyesti ja lisää sulanut Dumle-seos.

Kumoa kakku lautaselle ja levitä Dumle-kuorrutus sen päälle. Vatkaa kerma vaahdoksi ja levitä se kakun päälle. Koristele Dumle-palasilla ja pähkinärouheella.