Ainekset (4 annosta)

50 g voita
50g Fazer Premium tummaa suklaata
0,5 dl  sokeria
0,5 dl  vehnäjauhoja
0,5 rkl  Fazer Ögon Cacao -kaakaojauhetta
1 muna
1 keltuainen
4 Fazer Dumle -makeista

Tarjoiluun 

  vaniljajäätelöä

Tee näin

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja lisää se vaahdon sekaan.

Vatkaa kananmunat ja keltuaiset kevyesti sekaisin ja lisää ne taikinan sekaan.
Siivilöi jauho sekä kaakaojauhe taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Lusikoi taikina neljään silikoniseen muffinivuokaan ja paina jokaisen keskelle kuorittu Dumle-makeinen.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.

Kumoa fondantit. Voit käyttää apuna muovista leikkuulauta.

Tarjoa fondantit lämpiminä vaniljajäätelön kanssa.