Fazer Lakritsin historia yltää aina vuoteen 1927 saakka, jolloin lakritsin tuotanto siirtyi Fazerille Hangon keksitehtaan oston yhteydessä.

Fazerin toimesta lakritsia valmistettiin ensimmäiset vuodet Hangon tehtaalla, mutta tulipalon tuhottua tehtaan lakritsituotanto siirrettiin Tehtaankadulle Helsinkiin.

1920-luvun lopulla tuotevalikoima oli runsas ja valikoimassa oli jopa parikymmentä erilaista lakritsituotetta. Lakritsia valmistettiin myös talvisodan aikana ja jatkosodan vuosina se oli ainoa makeinen markkinoilla.

perinteinen Lakritsipatukka on ehdoton klassikkotuote 

Nykypäivänä Fazerin lakritsiperheeseen kuuluu lakritsipatukoita sekä -pusseja mutta valikoiman ehdoton klassikkotuote on perinteinen Lakritsi 20 g -patukka.Täytelakritsien maut vaihtelevat kirpeän hedelmäisestä salmiakista makeaan toffeen ja suklaan yhdistelmään.