Ainekset (2 annosta)

Tiikerirapu-pinchot

1 viipale Fazer Paahto Täysjyvä, Kaura tai Ruis -leipää
2-3 tiikeriravun pyrstöä
1 rkl ruokaöljyä
1/2 tl hienonnettua tuoretta chiliä
1/2 valkosipulinkynsi
2 oksaa lehtipersiljaa
1 tl  oliiviöljyä
1 rkl  sherryviinietikkaa

Manchego-manzanapinchot

1 viipale Fazer Paahto Täysjyvä, Kaura tai Vehnä -leipää
1/4 omenaa
1 rkl ruokaöljyä
noin 30 g manchego-juustoa raasteena
1 tl hunajaa

Tee näin

Tiikerirapu-pinchot

Sulata ja kuori tiikeriravut. Kuori ja viipaloi valkosipuli ohuiksi viipaleiksi, hienonna chili ja nypi persiljasta lehdet. Paista ravut pannulla. Kun ravut ovat melkein kypsiä, lisää chili, valkosipuli ja lehtipersilja ja pyöräytä ne nopeasti pannussa. Lisää joukkoon sherryviinietikka, anna kiehahtaa, lisää oliiviöljy ja kaada seos rapuineen lämmönkestävään astiaan. Nosta ravut paahdetun tai paistetun paahtoleivän päälle.

Manchego-Manzanapinchot

Kuori omena ja leikkaa se lohkoiksi, poista siemenet. Paista omenat paistinpannulla kunnes ruskeita. Raasta manchego -juusto. Paahda tai paista paahtoleipä ja kokoa omenalohkot ja juusto leivälle. Valuta hunaja muiden täytteiden päälle.