Ainekset (4 annosta)

Punasipulihillo

3 punasipulia
1 rkl öljyä
3 rkl ruskeaa sokeria 
3 rkl punaviinietikkaa
1/4 tl suolaa

Lehtikaalisalaatti

 50 g lehtikaalia
1 omena
1 avokado
1 rkl sitruunamehua
2 rkl majoneesia
1/3 tl suolaa
1 kourallinen pekaanipähkinöitä

Lisäksi

8 viipaletta Fazer Paahto Täysjyvä -leipää

Tee näin

Halkaise punasipulit ja leikkaa suikaleiksi. Kuullota 5 minuuttia öljyn kanssa paistinpannulla. Lisää sokeri, etikka, suola ja kypsennä miedolla lämmöllä 20 minuuttia välillä sekoittaen.

Valmista lehtikaalisalaatti pilkkomalla lehtikaali hienoksi silpuksi. Raasta omena ja soseuta avokado esimerkiksi haarukalla. Lisää omena, avokado, sitruunanmehu, majoneesi ja suola lehtikaalin joukkoon.

Murskaa pekaanipähkinät kevyesti ja paahda kuivalla paistinpannulla parin minuutin ajan. Kääntele lehtikaalisalaatin joukkoon.

Grillaa tai paahda leivät rapeiksi. Täytä sipulihillolla ja lehtikaalisalaatilla.

Tutustu Yummy Baker -blogiin

 

Resepti tehty yhteistyössä Yummy Baker -blogin kanssa