Ainekset

9 viipaletta Fazer Paahto Vehnä -leipää
1 tlk tuorejuustoa (maustamaton tai kylmäsavulohi)
200 g kylmäsavulohta
  tilliä

Tee näin

Lohirulla on hyvä tehdä valmiiksi maustumaan edellisenä päivänä. Leikkaa paahtoleipäviipaleista reunat pois. Kostuta viipaleita hiukan esim. pullasudilla vain viipaleiden toiselta puolelta. Lado leivät voipaperin päälle kolme rinnakkain ja kolme peräkkäin kostutettu puoli alaspäin.

Voitele viipaleet runsaalla tuorejuustolla ja peitä savulohiviipaleilla. Hakkaa päälle runsaasti tuoretta tilliä. Kääri viipaleet rullalle voipaperia apuna käyttäen. Kiedo tiukaksi rullaksi ja laita jääkaappiin yön yli.

Kun otat lohirullan voipaperikääreestä, anna pinnan ensin hieman kuivahtaa ennen koristelua. Voitele rulla tuorejuustolla, koristele juustoraasteella, lohen paloilla ja tillisilpulla.