Ainekset (2 annosta)

Serrano-oliivipinchot

1 viipale Fazer Paahto Täysjyvä, Ruis tai Viisi viljaa -leipää
1/2 siivu (noin 5 g) Serrano-kinkkua
1 rkl maustamatonta tuorejuustoa
noin 10 kpl paahdettuja oliiviviipaleita
1/2 tl oliiviöljyä
koristeeksi paahdettuja oliiviviipaleita

Vuohenjuusto-chimichurripinchot

1 viipale Fazer Paahto Täysjyvä, Kaura tai Ruis -leipää
1/2 viipale vuohenjuustoa (lieriön mallinen, valkohomepintainen juusto
5 oksaa lehtipersiljaa
1 oksa tuoretta korianteria
1/2  sitruunan raastettu kuori
1/2 kynsi valkosipulia
1/2 dl oliiviöljyä

Tee näin

Serrano-oliivipinchot

Kuivata oliiviviipaleita 120 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes ne ovat kuivia ja jäähdytä ne. Riko paahdetut oliivit ja sekoita ne tuorejuustoon. Jätä muutama paahdettuja oliiviviipale pinchojen koristeluun. Sipaise oliivi-tuorejuustoa paahdetulle leivälle ja laita kinkkuviipale juuston päälle. Viimeistele pinchot tipalla oliiviöljyä, koristele oliiviviipaleilla.

Vuohenjuusto-chimichurripinchot

Valmista chimichurri laittamalla tehosekoittimeen persilja, valkosipuli, korianteri, sitruunankuori ja oliiviöljy. Jauha tahnaksi. Paahda leipä ja voitele se chimichurrilla. Laita vuohenjuusto leivälle ja valuta vielä chimichurria koristeeksi pinchon päälle.