Ainekset (kuudelle)

2 kananmunaa
  hyppysellinen suolaa
¾ dl  sokeria
125 g  mascarponejuustoa
3 Kismet-suklaavohvelia

Kostutus

1 dl espressoa tai vahvaa kahvia
(2 rkl kahvi- tai mantelilikööriä)
(2 rkl konjakkia)

Koristelu

  Fazer Cacao -kaakaojauhetta
  Kismet-suklaavohveli murusteltuna

Tee näin

Erottele kananmunien keltuaiset ja valkuaiset. Lisää valkuaisten sekaan suola ja vatkaa kovaksi vaahdoksi. Vaahdota toisessa kulhossa keltuaiset ja sokeri. Notkista mascarponejuusto ja lisää se keltuaisvaahdon sekaan. Lusikoi seokseen valkuaisvaahto ja sekoita seos varovasti tasaiseksi.

Valmista kostutusliemi sekoittamalla halutessasi likööriä sekä konjakkia jäähtyneen kahvin joukkoon.

Kokoa tiramisu joko pieniin annoskippoihin tai yhteen suurempaan kulhoon. Murenna tai leikkaa Kismet-suklaavohvelit karkeiksi paloiksi ja lusikoi tarjoiluastiaan tai kippoihin kerroksittain suklaavohvelipaloja, kostutuslientä sekä tiramisuvaahtoa. Jätä päällimmäiseksi kerros vaahtoa.

Peitä kelmulla ja anna tiramisujen maustua jääkaapissa vähintään neljä tuntia.

Sihtaa juuri ennen tarjoilua tiramisujen päälle kaakaojauhetta ja koristele rouhitulla Kismet-suklaavohvelilla.