Ainekset (16 annosta)

1 ruodoton lohifilee
¼ dl merisuolaa
1 l vettä 
4 palaa Fazer Real Ruis -leipää

Wasabimajoneesi

1 kananmunan keltuainen
1 tl  sinappia
10 g Wasabia
1 dl oliiviöljyä
maun mukaan etikkaa, suolaa ja mustapippuria

Tee näin

  1. Fileoi lohesta nahka pois ja laita lohifilee suolaliemeen yön yli.
  2. Valmista wasabimajoneesi sekoittamalla sinappi, wasabi ja keltuainen keskenään. Seuraavaksi lisää oliiviöljy joukkoon koko ajan sekoittaen. Mausta etikalla, suolalla ja pippurilla.
  3. Paista lohifilee todella kuumalla paistinpannulla.
  4. Tarjoa lohi Fazer Real Ruis -leivän päällä yhdistettynä wasabimajoneesiin. 
Jesse Söderlund
Jesse Söderlund
Keittiömestari / Jesse’s Dine