Ainekset (26-30 palaa)

Vaalea kerros

60 g voita
1 rkl siirappia
150 g Fazer Valkoinen leivontasuklaata
5 dl riisimuroja

Tumma kerros

60 g voita
1 rkl siirappia
150g Fazer Tumma leivontasuklaata
5 dl riisimuroja

Pinnalle

0,5 dl pähkinä- ja mantelirouhetta

Tee näin

Valmista molemmat seokset samaan tapaan. Sulata voi ja siirappi kattilassa. Lisää paloiteltu suklaa ja sekoittele kunnes seos on tasaista. Kääntele mukaan riisimurot.

Vuoraa pieni uunivuoka (n. 20x20 cm) leivinpaperilla ja kaada vuokaan ensin vaalea kerros. Tasoita pinta ja kaada päälle tumma seos. Ripottele pinnalle halutessasi pähkinä- ja mantelirouhetta ja anna kovettua jääkaapissa.

Leikkaa pieniksi neliöiksi ja herkuttele!