Ainekset (4 isoa annosta ja 10 pientä annosta)

100 g Fazer valkoinen leivontasuklaata
100 g Fazer Premium leivontasuklaata 70 % kaakaota
3 keltuaista
1 rkl  voimakasta kahvia 
1 dl  kuohukermaa löysäksi vaahdotettuna 
3 valkuaista vatkattuna kovaksi 

Koristeeksi

  karpaloita 
1 kpl (38 g) rouhittua Karl Fazer Sininen ja valkoinen -suklaapatukka

Tee näin

Sulata suklaat vesihauteessa. Vatkaa suklaa ja keltuaiset vaahdoksi. Lisää kahvi. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sitten taikinaan varovasti nostelleen kermavaahto ja vatkatut valkuaiset. Kaada neljään kuppiin ja nosta jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi.

Koristele rouhitulla Karl Fazer Sininen ja valkoinen -suklaalla ja karpaloilla.