Ainekset

150 g pehmeää voita
1,5 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 limen raastettua kuorta ja mehua
100 g Fazer Valkoinen leivontasuklaata sulatettuna

Vuokaan

  voisulaa ja korppujauhoja

Koristeluun

  valmista tai itse tehtyä sokerivesikuorrutetta
  Fazer Finlandia marmeladeja

Tee näin

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää myös limen raastettu kuori ja mehu sekä sulatettu valkosuklaa. Vatkaa taikina nopeasti tasaiseksi ja kaada se voideltuun ja jauhotettuun tai leivinpaperilla vuorattuun neliön tai suorakaiteen muotoiseen n. 1,5 litran vetoiseen kakku- tai uunivuokaan. Paista 180-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia. Jäähdytä kakku vuoassaan.

Nosta kakku vadille ja kuorruta kakku sokerivesikuorrutuksella. Paloittele Finlandia marmeladit neljänsiksi ja koristele kakku marmeladeilla.