Ainekset (8 annosta)

Pohja

150 g Jyväshyvä kaurakeksejä
75 g voita tai margariinia
1 rkl fariinisokeria

Täyte

200 g Fazer Valkoinen leivontasuklaata
250 g paksua maustamatonta jogurttia tai ranskankermaa
2 dl kuohukermaa

Koristeluun

  Fazer Cacao -kaakaojauhetta
  mansikoita

Tee näin

Murenna keksit hienoksi jauhoksi. Sulata voi ja lisää fariinisokeri. Sekoita sekaan keksimurut. Painele seos leivinpaperilla vuoratun, halkaisijaltaan 24 cm irtoreunavuoan pohjalle.

Puhdista mansikat ja leikkaa neljään osaan. Päällystä keksipohja mansikoilla. Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita sekaan jogurtti. Vaahdota kerma ja kääntele se suklaa-jogurttiseokseen. Kaada seos mansikoille.

Nosta kakku jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi tai yön yli. Ennen tarjoilua sirottele pinnalle kaakaojauhetta ja koristele lopuksi mansikoilla.