Ainekset (12 isoa muffinia, 20 minimuffinia, 60 karamellivuokaan tehtyä muffinia)

100 g Fazer Premium leivontasuklaata 70 % kaakaota
150 g voita
1 ½ dl   sokeria
2 munaa
3 ½ dl  vehnäjauhoja
2 tl  leivinjauhetta
2 ½ rkl  Fazer Cacao tummaa kaakaojauhetta
1 dl   kermaa
½ dl  punaviiniglögiä

Kuorrutus

 50 g  Fazer Premium leivontasuklaata 70 % kaakaota
 ¼ dl   kuohukermaa
 1 tl    voita
 50 g  Fazer valkoinen leivontasuklaata

Tee näin

Rouhi suklaa veitsellä aivan hienoksi. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan kerman ja glögin kanssa. Lisää lopuksi rouhe nuolijalla sekoittaen. Laita taikina pursotinpussiin ja leikkaa kulma auki. Pursota taikinaa muffinssivuokiin tai pieniin karamellivuokiin.

Kuumenna uuni 220 asteeseen ja paista isoja muffinsseja 12–15 minuuttia, pieniä 8-10 minuuttia. Jäähdytä ennen kuorrutusta.

Sulata suklaa vesihauteessa ja kaada päälle kuumennettu kerma ja pehmeä voi. Sekoita kunnes tasaista. Lusikoi suklaa pursotinpussiin ja pursota muffinien päälle. Pilko valkosuklaa ja laita palat pursotinpussiin. Laita pussi kuumaan veteen ja puristele pussia kunnes suklaa on sulanut. Leikkaa kärki auki ja pursota kuvioita tummaan suklaakuorrutuksen päälle.