Ainekset (4 annosta)

100 g Fazer Premium 70% leivontasuklaata
½ dl sokeria
½ dl vettä
2 kpl munankeltuaista
  (1 rkl brandyä)
3 dl kuohukermaa

Koristeeksi

  Fazer Premium 70% leivontasuklaata, raastettuna
  tomusokeria
  mansikoita

Tee näin

Vuoraa kulmikkaan vuoan pohja kelmulla. Raasta suklaa. Sekoita pienessä kattilassa sokeri ja vesi. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Keitä 3–4 minuuttia, kunnes seos on siirappimaista. Sekoita suklaa tämän siirapin joukkoon. Vatkaa joukkoon munankeltuaiset ja brandy. Vaahdota kuohukerma ja lisää suklaaseokseen. Kaada jäädykeseos vuokaan, peitä tuorekelmulla ja nosta pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi.

Ota vuoka noin 10 minuuttia ennen tarjoilua pakastimesta. Ota jäädykkeestä kuumaan veteen kastetulla sydänmuotilla kuvioita. Tai leikkaa jäädykkeestä kuumaan veteen kastetulla veitsellä kolmioita. Ripottele lautasille tomusokeria, laita keskelle jäädykepala ja koristele mansikoilla.