Ainekset

120 g voita tai margariinia
120 g Fazer Tumma leivontasuklaata
2,25 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
1 dl aprikoosihilloa
2 dl vehnäjauhoja

Täyte

2 kpl kananmunaa (keltuaiset ja valkuaiset eroteltuina)
1,25 dl sokeria
2 tl  vaniljasokeria
400 g tuorejuustoa
1,5 dl kuohukermaa
1 dl Fazer Cacao -kaakaojauhetta

Pinnalle

1 prk säilykeaprikoosia sokeriliemessä (240 g aprikoosia)
0,5 dl Fazer Tutti Frutti Crushia

Tee näin

Sulata voi kattilassa ja lisää paloiteltu suklaa. Nosta kattila liedeltä ja sekoittele niin, että seos on tasaista. Vatkaa joukkoon sokeri, kananmunat ja hillo. Lisää lopuksi jauhot ja sekoita kunnes taikina on tasaista. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (halkaisija 22-23 cm). Esipaista 180-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Ota pois uunista ja anna jäähtyä hieman. Laske uunin lämpö 160-asteeseen.

Valmista täyte. Vatkaa keltuaiset ja sokerit vaahdoksi. Vatkaa joukkoon tuorejuusto, kerma ja kaakaojauhe. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita puolet valkuaisvaahdosta hyvin täytteeseen. Lisää loppu valkuaisvaahto varovasti käännellen. Kaada täyte esipaistetulle pohjalle ja jatka paistamista 160-asteisessa uunissa 75-90 minuuttia. Jos pinta alkaa tummua, peitä kakku foliolla. Kun täyte alkaa olla kiinteä, kakku on kypsä. Jäähdytä kakku vuoassaan ja irrota vasta sitten. Nosta kakku vadille tai isolle lautaselle.

Valuta säilykeaprikoosit ja leikkaa aprikoosinpuolikkaat lohkoiksi. Koristele kakun pinta aprikoosilohkoilla ja ripottele pinnalle vielä Fazer Tutti Frutti crush -rouhettaa.