Ainekset (4 annosta)

250 g Fazer Tumma leivontasuklaa
  (1 dl kuohukermaa)

Tee näin

Paloittele ja kuori hedelmät, marjat ja muut dipattavat valmiiksi tarjoiluastiaan.

Paloittele suklaa valmiiksi kulhoon. Laita kerma kattilaan ja kuumenna hitaasti. Lisää suklaapalat kuumaan kermaan ja sekoittele ne tasaiseksi. Kaada suklaasekoitus tarjoilukulhoon tai fondue-pataan ja pidä tarvittaessa lämpimänä lämpökynttilän avulla. Mausta halutessasi esimerkiksi rommilla tai liköörillä (n. 2 rkl).

Seuraksi: Vihreitä kuulia, Ässä Mix -vaahtokarkkeja, hedelmäpaloja tai mansikoita.

Vinkki! Fonduen voi tehdä myös Fazerin Sinisestä (200 g/2dl kuohukermaa) tai Fazer Valkoinen leivontasuklaasta.