Ainekset (4 annosta)

1 kpl valkosipulin kynsi puristettuna
1 kpl sipuli hienonnettuna
2 rkl voita
4 dl kuohukermaa
5 dl kanalientä
500 g kuorittuja perunoita kuutioina
200 g  lohifileetä
75 g Fazer Valkoinen leivontasuklaata
hyppysellinen suolaa ja pippuria

Tee näin

Pehmennä valkosipuli ja sipuli voissa kattilassa. Lisää kerma, kanaliemi ja perunat. Keitä perunat kypsiksi (n. 20 min). Sekoita keitto tasaiseksi seokseksi, mausta suolalla ja pippurilla ja lisää 25 g valkoista suklaata.

Höyrytä lohi mikroaaltouunissa 2 min ajan (750w). Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa lohi paloiksi.

Annostele keitto lohipalojen kanssa. Raasta loput valkoisesta suklaasta keiton pinnalle.