Ainekset (4 annosta)

200 g Fazer Tumma leivontasuklaata
100 g  Fazer Valkoinen leivontasuklaata
1 rkl sitruunan mehua
1,5 l tuoreita mansikoita
  Marianne Crushia

Tee näin

Puhdista mansikat. Laita Marianne Crush –rouhe valmiiksi kulhoon. Sulata suklaat erikseen. Sulatuksen voit tehdä vesihauteessa joko kattilassa tai mikrossa.

Kattilassa:  Paloittele suklaat tasakokoisiksi paloiksi, hieman kattilaa suurempaan, teräskulhoon. Kiehauta vesi (noin 2 dl). Nosta kattila levyltä. Laita teräskulho kattilan päälle ja  sekoita  suklaapaloja rauhallisesti, kunnes suklaa sulaa. Suklaan sulaminen vie hetken aikaa.

Mikrossa:  Paloittele suklaat tasakokoisiksi paloiksi. Sulata miedolla lämmöllä mikrossa, puolen minuutin erissä, sekoittaen välillä, kunnes suklaa on kokonaan sulanut. Sulatettuun valkoiseen suklaaseen voit lisätä sitruunamehua tuomaan raikkautta.

Kasta mansikka sulatettuun suklaaseen ja nosta vuokaan. Halutessasi voit pyöräyttää suklaisen mansikan Marianne Crush –  rouheessa (voit käyttää vaihtoehtoisesti myös muita Crush –rouheita). Nosta vuoka viileään ja anna suklaan kovettua mansikan pinnalle.

Vinkki! Suklaisista mansikoista saat hienoja kakunkoristeita suklaakakun tai vaikkapa tasaisen juustokakun pinnalle. Crush-tuotteita voi vaihdella maun mukaan.