Ainekset (noin 12 suurta kuppikakkua)

Kuppikakku

100 g voita 
2 kpl kananmunaa
1,5 dl hienoa sokeria
2 dl  maitoa
1 tl vaniljasokeria
150 g Fazer Valkoinen leivontasuklaata raastettuna
4,5 dl  vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 rkl   raastettua appelsiinin kuorta

Kuorrute

60 g pehmeää voita
5 dl  tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1 rkl puristettua appelsiinimehua
100 g tuorejuustoa

Tee näin

Paistolämpötila 175 astetta.

Vatkaa ensin munat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Lisää voiseos kananmunavaahtoon yhdessä maidon ja raastetun appelsiininkuoren kanssa. Lisää sen jälkeen raastettu suklaa.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe yhteen erillisessä kulhossa. Lisää jauhoseos sen jälkeen vaahtoon ja sekoita hyvin.

Aseta muffinimuotit muffinipellille. Kaada taikina muotteihin ja paista uunissa noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä.

Kun kuppikakut paistuvat uunissa, tee sillä välin kuorrute.

Vatkaa voi, vaniljasokeri, tomusokeri ja appelsiinimehu tasaiseksi taikinaksi.

Lisää taikinaan tuorejuusto ja vatkaa hyvin. Nyt taikina on valmis pursotusta varten.

Aseta kuppikakut tarjoiluastialle, pursota kuorrutetta päälle ja korista lopuksi hienoksi raastetulla valkosuklaalla.