Kovat Tutti Frutti -karamellit näkivät päivänvalon jo vuonna 1921. Alkuperäisen Tutti Frutti -aromin resepti on peräisin vuodelta 1924. Klassinen karamellirasia pehmeine karamelleineen lanseerattiin vuonna 1946.

Hedelmäviinikumiversio Tutti Frutti -karamelleista esiteltiin vuonna 1989, ja siitä tuli menestys välittömästi. Makuina tuolloin olivat Tutti Frutti, päärynä, sitruuna ja mansikka.

Tutti Frutti -karamellit näkivät päivänvalon jo vuonna 1921

Vuonna 1991 lanseerattiin Frukt & Lakrits, joka ollut osa Tutti Frutti -tuotemerkkiä vuodesta 1994. Tutti Frutti -tikkari näki päivänvalon 90-luvun puolivälissä.

Vuosituhannen vaihteessa aromia muokattiin hieman ja vadelma-maku otettiin mukaan pussiin muiden makujen seuraksi.