JÄRJESTÄJÄ

Fazer Leipomot Oy (”Fazer” tai ”järjestäjä”),

y-tunnus 1972442-0

Fazerintie 6, 01230 Vantaa

OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kilpailu alkaa 14.9.2016 ja päättyy 16.9.2016 klo 23.59.

OSALLISTUMINEN JA RATKAISUPERUSTEET

Kerro paras myslivinkkisi -kilpailuun voi osallistua kertomalla vinkkisi miten nautit
myslisi ja kirjoittamalla vastauksesi kisajulkaisun alle Instagramissa ja/tai Facebookissa.
Kaikkien vastanneiden kesken arvomme 3 tuotepakettia.

Voittajille ilmoitetaan kommentoimalla heidän vastauksiaan viikolla 38.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Arvomme kaikkien oikein vastanneiden kesken 3 tuotepakettia. Yhden palkinnon arvo on noin 25 €.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Fazer vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Arvontaan osallistujat vapauttavat Fazerin sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Kilpailun järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Fazerin niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Fazerista riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Fazerilla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja kilpailusta.

Fazer pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailusivustolla fazer.fi/uutuusfestarit. 

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi Fazerin käyttöön, etkä Facebookille. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.