Aukioloajat

arkisin klo 8.00-14.30

Lounas
klo 11.00-13.30

Puh. 040 542 3792 
vivace@fazer.fi 

Yhteystiedot

Vivace

Äyritie 8 C

01510 Vantaa

{{lunchMenu.Title}}

Ravintola Vivace sijaitsee Vivace-talossa, Gate 8 Business Parkissa Vantaalla. Meille ovat tervetulleita kaikki hyvän ruuan ystävät.

Aamiainen

Meillä on tarjolla herkullista aamiaista aina arkisin klo.8.00-9.30. Aamiaispöydässä on tarjolla puuroa, muroja, mysliä, sämpylöitä, leikkeleitä, jogurttia, tuoremehua. Voit täyttää sämpylän, punnita vaa'alla  ja ottaa mukaan, tai nauttia ruokasalissa. Aamiaispaketin hinta on 7,80 €.

Lounas

Tarjoamme päivittäin neljä herkullista lounasruokavaihtoehtoa, joita täydentävät raikas salaattipöytä ja runsas leipäpöytä. Valittavana on myös keittolounas ja ruokaisa lounassalaatti. Pidä huolta itsestäsi – tule Vivaceen nauttimaan terveellinen ja maukas ateria. Lounaan hinta on 9,60 €, Kasviskeitto 7,60 € ja Fresh buffet 9,60 €. Grilliannokset 10,40 € - 12,40 €.

Take away

Myymme päivittäin lounasruokaa myös mukaan. Vitriinistämme löytyy joka päivä kolmioleipiä, sämpylöitä ja päivän makeita leivonnaisia pikkunälkään tai kahvihetken piristykseksi. Perjantaisin take away –pöydässämme on tarjolla makeita ja suolaisia herkkuja viikonlopun virkistykseksi ja juhlistamiseksi. 

Kokoukset ja juhlat

Vivace on osa Fazerin Kokoukset ja juhlat-palvelua, joka tarjoaa laadukkaita tilaisuuksia yrityksille ja yksityishenkilöille. Kysy lisää ja pyydä tarjous Fazer Kokoukset ja juhlat-myyntipalvelusta >

Tapaamisiin Vivacessa!