Valitse osio:
Palvelut
A la carte
Aamiainen ja brunssi
A-oikeudet
Kahvila
Lasilliselle
Lounas
Ravintola
Aukioloajat
Maanantai - perjantai 10:00 - 20:30
Lauantai 10:00 - 18:30
Sunnuntai 12:00 - 17:30

Hyvät asiakkaamme!

Fazer Café herkkuineen ja Food-ravintola ovat avoinna joka päivä.  Food-ravintolan maittava lounas on tarjolla maanantaista lauantaihin klo 10.30-15.00. Myös salaattibaari ja grilli valmistavat annoksia päivittäin iltaan asti.

À la Carte –ravintolamme palvelee teitä maanantaista perjantaihin klo 11.00-17.00. Tarjolla on niin lounasta kuin maistuvia A´la carte -annoksia. Päivän kruunaa lasillinen kuplivaa Champagne Barissa, jossa palvelemme päivittäin klo 12 alkaen.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot

Fazer 8th Floor

Aleksanterinkatu 52

00100 Helsinki

 

P. 020 729 6803
f8@fazer.fi

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Fazerin ravintolamaailma Helsingin keskustan Stockmannin kahdeksannessa kerroksessa nostaa makuelämykset ja kohtaamiset arjen yläpuolelle.

Fazer Café on keskeinen taukopaikka suolaiselle, makealle ja hyvälle seuralle. Jos et osaa päättää nauttisitko seurasta vai tarjonnasta, valitse molemmat.

FOOD MARKET  
Rento ruokatori tarjoilee houkuttelevia makuelämyksiä salaattibaarin monipuolisista salaateista street food -herkkuihin kuten burgereihin sekä bowl-annoksiin. Maanantaista lauantaihin tarjolla klo 10.30 alkaen lounas, johon kuuluu salaatti, lämminruoka ja keitto.  Tervetuloa herkuttelemaan aamusta iltaan - vaikka shoppailun lomassa tai lounasaikaan!

CHAMPAGNE Yksin, kaksin, kavereiden kesken tai työporukalla – legendaksi muodostuneen laatusamppanjan keskeiselle kohtaamispaikalle tuova baari kutsuu asiakkaansa kohottamaan lasin ja nauttimaan ylellisestä tunnelmasta.

À LA CARTE tarjoaa teemoja vuoden ympäri sesonkien mukaan. Skandinaavinen menu on rakennettu huolella. A la Carte -ravintolamme on avoinna toistaiseksi maanantaista perjantaihin klo 11.00-17.00.

 

Varaa pöytä