Valitse osio:
Palvelut
A la carte
Aamiainen ja brunssi
A-oikeudet
Kahvila
Lasilliselle
Lounas
Ravintola
Aukioloajat
Maanantai - perjantai 10:00 - 19:30
Lauantai 10:00 - 18:30
Sunnuntai 12:00 - 17:00
Yhteystiedot

Fazer 8th Floor

Aleksanterinkatu 52

00100 Helsinki

P. 020 729 6803
f8@fazer.fi

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Fazerin ravintolamaailma Helsingin keskustan Stockmannin kahdeksannessa kerroksessa nostaa makuelämykset ja kohtaamiset arjen yläpuolelle.

Fazer Café on keskeinen taukopaikka suolaiselle, makealle ja hyvälle seuralle. Jos et osaa päättää nauttisitko seurasta vai tarjonnasta, valitse molemmat.

FOOD MARKET  
Rento ruokatori tarjoilee houkuttelevia makuelämyksiä salaattibaarin monipuolisista salaateista street food -herkkuihin kuten burgereihin ja pasta-annoksiin. Maanantaista perjantaihin klo 10.30 alkaen ja lauantaisin klo 11.00 tarjolla lounas, johon kuuluu salaatti, lämminruoka ja keitto.  Tervetuloa herkuttelemaan aamusta iltaan - vaikka shoppailun lomassa tai lounasaikaan! 

CHAMPAGNE
Yksin, kaksin, kavereiden kesken tai työporukalla – legendaksi muodostuneen laatusamppanjan keskeiselle kohtaamispaikalle tuova baari kutsuu asiakkaansa kohottamaan lasin ja nauttimaan ylellisestä tunnelmasta.

Pöytiintarjoiltu lounas on tarjolla arkisin maanantaista perjantaihin klo 12.00-17.00. Herkullisia annoksia tarjoilemme viikoittain vaihtuvalta bistro-listalta.

Kattavasta samppanjavalikoimasta pääset nauttimaan pienten suolaisten ja makeiden herkkujen kera iltaan asti. Lämpimästi tervetuloa!