Lotta Lappalainen / Vallila

Vallilassa ja Fazerilla saatiin idea kehittää jotakin herkullista Vallilan Karkkipäivä-keittiötekstiilien ja Fazerin tuotteiden ympärille. Syntyi idea kutsua mukaan muutamia taitavia, upeita ja erilaisia ruokabloggaajia ja heittää heille haaste – herkkuhaaste! 

Herkkuhaasteeseen haastoimme blogit Kivistössä, Kaakao kermavaahdolla ja Potluck by one. Herkkuhaaste lanseerataan tiistaina 3.6., stay tuned!

Alla jo vähän kurkistusta herkkuhaasteen kulisseihin. Haastetta voit seurata tietysti blogeissa sekä esimerkiksi Fazerin tai Vallilan Facebook-sivuilla. Instagramissa @vallilainterior ja @fazersuomi sivuilta kuvia postataan tunnisteella #herkkuhaaste.

#herkkuhaaste
Kuvausvalmisteluita Nams! Herkkuhaaste -kuvauksissa


Kuvausvalmisteluita Nams! Herkkuhaaste -kuvauksissa


Kaakao kermavaahdolla -bloggari NAMS! Herkkuhaaste -kuvauksissa NAMS! Herkkuhaaste by Vallila & Fazer -kuvaukset käynnissä, kuvattava Terhi Potluck by one -blogista


Kivistössä-blogin hurmaavat Mari ja Liisa

 

 NAMS! Herkkuhaaste on heitetty!


Jäädään jännittämään millaisia reseptejä blogaajat luovat. Reseptit julkaistaan 9.6., jolloin aukeaa myös reseptien äänestys. 

 

Tervetuloa Pala Fazeria -blogin pariin! Tämä sisältö on osa blogisarjaa, jossa kerromme uusimmat Fazer-uutiset, raotamme verhoa kulisseihin ja nostamme esiin uusia ilmiöitä makujen maailmasta. Äänessä ovat fazerilaiset ja välillä tarinoimassa ovat myös vieraskynäkirjoittajat. Täältä löydät lisää Pala Fazeria -blogikirjoituksia.