JÄRJESTÄJÄ

Fazer Leipomot Oy (”Fazer”), Fazerintie 6, 01230 Vantaa
Y.tunnus: 1972442-0

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

MITEN KILPAILUUN OSALLISTUTAAN

Kilpailu alkaa 11.2.2017 ja päättyy 12.2.2017. Voit osallistua kilpailuun arvaamalla missä Suomen kaupungissa leivotaan uusi Fazer Jyväinen Kaurapiirakka ja kirjoittamalla vastauksesi kilpailun Instagram tai Facebook-julkaisun alle.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Oikein vastanneiden kesken arvomme kaksi Fazer -tuotepalkintosettiä, joiden arvo on noin 25 €. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Facebookissa ja/tai Instagramissa. Mikäli osallistut kilpailuun Instagramin kautta, tulee sinun Instagram-tilin olla julkinen ja jos taas osallistut Facebookin kautta, tulee sinun mahdollistaa yksityisviestien lähettäminen sinulle. Palkinnot postitetaan voittajille.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi ja Fazer päättää itse, mitä tuotepalkintosetit sisältävät.

Kilpailun voittajat arvotaan Fazerin toimesta 13.2.2017. Voittajat arvotaan oikein vastanneiden joukosta. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Facebookissa ja/tai Instagramissa viikolla 7.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Fazer vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä kilpailun vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

OIKEUDET KILPAILUN PUITTEISSA TOIMITETTUUN MATERIAALIIN

Osallistumalla kilpailuun vakuutat, että olet luonut kilpailuun toimittamansa materiaalin (”Kilpailumateriaali”) itse. Vakuutat myös, että Kilpailumateriaali ja/tai antamasi vastaus ei loukkaa lakia, hyvää tapaa, kolmansien oikeuksia, tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet mukaan lukien, kunniaa, yksityisyyttä taikka liikesalaisuutta tai ole muulla tavalla näiden sääntöjen vastaista.

MUUT EHDOT

Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen.

Näillä kilpailusivustoilla ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia kilpailuun, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kilpailun toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kilpailuun ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi Fazerin käyttöön, et Facebookille. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Kilpailu ei ole Instagramin tukema tai hallinnoima. Kilpailun sääntöjen lisäksi Fazer ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagram–palvelun käyttöehtoja ja sääntöjä.