Maailman parasta karkkia verkkokaupasta ympäri Eurooppaa. From Karkkila with love!

Fazer Store on vuonna 2018 avautunut Fazer Makeisten verkkokauppa, josta on mahdollista ostaa Fazerin karkkia, suklaata, keksejä ja purkkaa EU:n sisäisin toimituksin.

Fazer Makeisten pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, mutta toimitamme suurimman osan Fazer Storen tilauksista varastoltamme Karkkilasta. From Karkkila with love!

Mitä tuotteita Fazer Store myy?

Verkkokaupassamme on tarjolla mittava valikoima Fazerin karkkia, suklaata, ksylitolituotteita ja keksejä. Nyt myös leipää: hapankorppuja ja jälkiuunilastuja!

Meillä on myös myynnissä valikoima erityisiä karkkibokseja, Online Exlusives, joita et voi ostaa mistään muualta. Meiltä saat tilattua muun muassa Fazerin karkkiuutuudet Uutuusboksissa jo kuukautta aiemmin kuin ne ovat yleisesti kaupoissa.

Meillä on myös ainutlaatuisia palveluita, kuten mahdollisuus tilata Fazerin Sininen -suklaalevy itse suunnittelemallasi kääreellä!

Kannattaa myös seurata spesiaalikampanjoitamme, kuten syksyllä 2018 vain Fazerin omissa kanavissa lanseerattua Fazer Pure Ruby -suklaata, joka tietysti oli myös Fazer Storessa myynnissä.

Minne kaikkialle Fazer Store toimittaa?

Toimitamme makean tilaukseksi Manner-Suomeen ja EU-maihin pois lukien Kanarian Saarille.

Toimitustavat ja -ajat vaihtelevat sen mukaisesti, minnepäin EU:n aluetta karkkipaketti lähtee. Tietysti voit tehdä tilauksen myös lahjaksi!

TERVETULOA FAZER STOREEN