Essi Miikkulainen

Monille meistä hetki kahvilassa on hiljentymistä arjen hulinasta, ystävien tapaamista tai herkkuhetki suosikkileivoksesta nauttien. On myös kahvilahetkiä, joissa kahden rakastavaisen tulevaisuus on sinetöity vastaukseen, kyllä. 

Kahvila ei ole tavallisin paikka, joka tulee mieleen pohtiessa sopivaa tilaisuutta kosia rakastettua. Karl Fazer Café pitää kuitenkin seiniensä sisällä muutaman tällaisen vaaleanpunaisen tarinan ja tässä niistä yksi. 

Kahvilan henkilökuntaa lähestyi mieshenkilö, joka halusi tehdä pöytävarauksen aamiaiselle. Samalla kahvilan henkilökunnalle paljastui aamupalan romanttinen puoli, mies aikoi kosia tyttöystäväänsä! Mies kysyi myös apuja tähän jännittävään tapahtumaan. 

”Mietimme tarkkaan, mihin laittaisimme heidät istumaan, jotta he saisivat hieman omaa rauhaa, mikä ei aina aamupalan vilskeessä ole mahdollista”, kertoo Karl Fazer Cafén kahvilapäällikkö Essi Miikkulainen. 

”Koko kahvilan henkilökunta oli innoissaan kuullessaan mitä tulee tapahtumaan.” 

”Sovimme porukalla, että tulen aikaisemmin töihin ja otan aamulla hoitaakseni tämän kosintatapahtuman. Katoin heille pöydän, johon laitoimme asiakkaan lähettämät kukat sekä lisäsimme myös kynttilöitä ja suklaata”, kertoo Essi jännittävän aamun kulusta. 

Kahvilan ovet aukesivat aamulla kello 7.30 ja pariskunta saapui ensimmäisten joukossa. Mies vei tyttöystävänsä pöytään istumaan, jonka jälkeen hän tuli maksamaan aamupalan ja antoi samalla vaivihkaa kahvilapäällikölle upean puisen sormusrasian. 

Reitti oli tähän asti selvä. Pariskunta nautti kahvilan runsaasta aamupalasta. Kun tuli jälkiruoan vuoro, aseteltiin puinen sormusrasia leivosvitriiniin leivosten sekaan. 

”Mies oli antanut minulle pienen lapun, jossa luki naisen nimi. Laitoin sen rasian viereen leivosvitriiniin. Pariskunta tuli vitriinin eteen ja he katsoivat valikoiden leivoksiamme. Kului hetki, ennen kuin nainen huomasi rasian ja ymmärsi mitä on tapahtumassa. Naisen hymy kertoi enemmän kuin tuhat sanaa. Annoin rasian miehelle, jonka jälkeen he menivät pöytäänsä, jossa mies vielä polvistui ja kosi tyttöystäväänsä.” 

Tyttöystävä vastasi myöntävästi. 

Tervetuloa Pala Fazeria -blogin pariin! Tämä sisältö on osa blogisarjaa, jossa kerromme uusimmat Fazer-uutiset, raotamme verhoa kulisseihin ja nostamme esiin uusia ilmiöitä makujen maailmasta. Äänessä ovat fazerilaiset ja välillä tarinoimassa ovat myös vieraskynäkirjoittajat. Täältä löydät lisää Pala Fazeria -blogikirjoituksia.