Palvelut
Aamiainen
A-oikeudet
Kahvila
Kakut
Lasilliselle
Lounas
Take Away
Aukioloajat
Maanantai - perjantai 09:00 - 21:00
Lauantai 09:00 - 19:00
Sunnuntai 11:30 - 18:00

puh. 040 630 0037
cafe.itis@fazer.com

 

Yhteystiedot

Fazer Café Itis, Helsinki

Itäkatu 1

00930 Helsinki

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Jatkamme tarinaa, jonka Karl Fazer aloitti vuonna 1891 perustaessaan alkuperäisen Karl Fazer Cafén Kluuvikadulle Helsinkiin, ja jota hän myöhemmin luotsasi yhdessä vaimonsa Bertan kanssa.

Tämänkin päivän Fazer Café käy aina askeleen edellä, luo kansainvälistä tunnelmaa ja tarjoaa myös yllättäviä makuelämyksiä. Leipurit, kondiittorit sekä suklaan ammattilaiset valmistavat luomuksia, joilla hurmaamme makuaistit. Tarjoamme modernin kahvilakokemuksen yksityiskohtiaan myöten harkitussa miljöössä.

Kahvilanautinnot
Erilaisten kahvi- ja suklaajuomien, teen ja kaakaon lisäksi tarjoilemme raikkaita vesiä ja virvokkeita. Niiden kanssa maistuvat herkulliset kahvileivät ja muhkeat voileivät. Vaihtoehtoja löytyy isompaan tai pienempään nälkään. Jokainen päivä on hyvä päivä nauttia mahtava jäätelöannos valmistettuna Fazerin omista herkullisista jäätelöistä.

Osta mukaan tarjottavat kodin juhliin, kokouksiin ja arjen herkkuhetkiin

Voit ostaa tuotteitamme mukaan myös kotiin tai työpaikalle. Meiltä saat upeat kakut ja muut herkut juhlatilaisuuksiin. Tutustu kakkuvalikoimiimme ja tilaa kakku mukaan! Tilaukset ovat noudettavissa ravintolasta sovittuna päivänä.

Tervetuloa keskelle kauppakeskusta Fazer Cafe Itikseen