Vuonna 1891 Karl Fazer perusti Kluuvikadulle ranskalais-venäläisen konditorian, josta tuli laadukkaiden herkkujensa ja miljöönsä ansiosta nopeasti kaupunkilaisten suosima kohtaamispaikka. Tuolta ajalta ovat peräisin myös Fazerin omat alkuperäiset jäätelöreseptit, joita käytetään edelleen Fazerin nougat, tryffeli-, vanilja- ja mansikkajäätelön valmistuksessa.

Geisha

Geisha-jäätelö, nougat, hasselpähkinä-suklaakastike, kermavaahto, hasselpähkinärouhe, Geisha -maitosuklaata.

Marianne

Vanilja, tryffeli, suklaakastike, kermavaahto, Marianne Crush, Domino Marianne.

Tyrni

Fazer Yosa Kaurajäätelö Tyrni, marjoja.

salted caramel

Salted caramel 

Vanilja, nougat,  suolainen kinuskikastike, vohvelikierre, suolapähkinä, kermavaahto.

Fazer signature 

Tryffeli, mansikka, vanilja, suklaakastike, kermavaahto, suklaatrösseli.

Makea mansikka 

Mansikka, kermvaahto, suklaakastike, mansikoita, mantelikeksi.

Fazer Moomin 

Vanilja, mansikka, kermavaahto, kinuskikastike, Fazer Moomin-karkit, strösseli, jäätelövohveli.

Karuselli

Karuselli 

Mansikka, vadelmasorbetti, sitruunahelmiä, VaahtiX -vaahtokarkit, kermavaahto, jäätelövohveli.

 

Jäätelöannoksia saatavilla Helsingin, Tampereen ja Vantaan Fazer Caféissa, valikoima saattaa vaihdella hieman kahviloittain. 
*Fazer Café Sanomatalossa ja Fazer Café Ainoassa on saatavilla vain jäätelöpalloja, ei jäätelöannoksia.