Fazer Cafén kahvielämysten takana ovat Fazer Cafén omat Fazer Blend -kahvipavut, jotka tuovat kahvijuomiin ainutlaatuisen maun ja aromit. Laadukkaat kahvilatuotteet, tuoreen kahvin tuoksu ja valoisa art deco-ympäristö viimeistelevät kahvielämyksen.

Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kahvin, tarjoamme aina laadukasta ja tuoretta kahvia. Kahvimme on valmistettu Fazer Cafén omasta kahvipavusta - Fazer Blendistä. 

Toimintamme perustuu Fazerin makuelämyksiin, jotka juontavat juurensa vuodesta 1891, jolloin Karl Fazer avasi ranskalais-venäläisen konditorian Helsingin Kluuvikadulle. Kahviloissamme saat nauttia Fazerin resepteillä valmistettuja leivoksia ja kakkuja, Fazerin suklaasta luotuja kaakaoita, suklaakahveja ja  Fazer Blend-pavuista valmistettuja kahvijuomia, sekä herkullisia suolaisia tuotteita.

Kahvi on toimintamme ytimessä ja täydentää tuotevalikoimaamme. Pidämme kahvin tuoreutta, makua ja kahvilaympäristöä olennaisena osana kahvielämystä. Uskomme, että kahvihetki tekee päivästä erityisemmän. Maista ja tee päivästäsi hetki hetkeltä parempi.

 

Fazer Cafén kahvijuomat

Fazer Blend

Fazer Blend on Fazer Cafén oma vivahteikkaan makuinen kahvisekoitus. Arabica-kahvipavuista valmistetulla erikoiskahvisekoituksella on jasmiinikukkaan ja hunajaan vivahtava ainutlaatuinen herkkä maku. Paahtoaste: 1.

Lue lisää >>

Fazer Blend Dark

Tumma paahtoi on maultaan tasapainoinen ja lempeän aromikas kahvisekoitus. Hyvää ryhtiä ja vivahdetta kahvisekoitukseen tulee afrikkalaisista pavuista, joita tasapainoitetaan etelä-amerikkalaisilla kahvipavuilla. Paahtoaste 3,5

Espresso (doppio)

Voimakas, pieni, juuri sinulle valmistettu perinteinen italialainen kahvi. Saatavilla myös tuplana - kun haluat nauttia enemmän!

Fazer Espresso on kahvisekoitus, jonka valmistukseen on käytetty makeita papuja Brasiliasta ja makua täydentämään Meksikolaisia papuja, jotka antavat kahvisekoitukseen mantelisen vivahteen. Ryhtiä runsasaromiselle espressolle antaa ripaus Intialaista Cherry AB robustaa.

 

 

Macchiato

Lyhyt ja voimakas maitokahvi. Kuten nimikin (macchiato 
ital. merkitty) jo kertoo, tässä maistuvassa kahvijuomassa 
espresso on merkitty maidolla.

 

 

Cappuccino

Tämä on klassikko! 
Cappuccino koostuu 1/3 espressosta, 1/3 kuumasta maidosta ja 1/3 maitovaahdosta. Espresso tuo cappuccinoon 
miellyttävän vahvuuden ja maitovaahto ihanan pehmeyden

 

 

Caffè Latte

Italialainen mieto ja pehmeän täyteläinen pitkä maitokahvi. Caffè latte tuo yhteen voimakkaan espresson ja runsaan määrän kevyesti vaahdotettua maitoa.

 

 

Latte Macchiato

Reilulla maitovaahdolla tarjoiltu kahvijuoma, joka tarjoillaan kauniisti pitkästä Fazer Cafén lasista.

 

 

Cafe Mocha

Tämä suklainen ihanuus yhdistää voimakkaan espresson, Fazerin tumman suklaan, kuuman maidon ja samettisen kermavaahdon. Caffè Mocha tuo nautintoa kiireettömiin hetkiin.

 

 

Flat white

Tässä Australiasta kotoisin olevassa kahvijuomassa toinen puoli koostuu tuplamäärästä espressoa ja toinen puoli kuumasta maidosta.

 

 

Caffé Americano

Espresso jatkettuna kuumalla vedellä. Intensiivisen makunsa vuoksi hieno vaihtoehto perinteiselle suodatinkahville.

 

 

Jäälatte

Virkistävää, herkullista ja varmasti viileää! Tässä kylmässä kahvijuomassa on espressoa, maitoa ja jäitä. Lisäämme karamelli- tai vaniljasiirappia makusi mukaan.

 

 

Caffè Affogato - jäätelökahvi

Vaniljaa, espressoa, kermavaahtoa, suklaakastiketta, Dumle-kastiketta.