Tilaa kakut Fazer Cafén verkkokaupasta

Ajalle 3.–6.12. (itsenäisyyspäivän viikonloppu) tulee tehdä tilaus viimeistään perjantai 2.12. kello 14.00 mennessä. Tämän jälkeen suljemme verkkokaupan emmekä valitettavasti ota vastaan lisää tilauksia sille ajalle.

 

Tutustu herkulliseen kakkuvalikoimaamme, tilaa helposti verkkokaupastamme ja nouda valitsemastasi Fazer Cafésta. Verkkokaupassa ma-pe ennen klo 14 tehdyt tilaukset voi noutaa aikaisintaan seuraavana päivänä. Poikkeuksena tilaukset Fazer Café Aurakadulle (Turku) & Fazer Café Hämeenkadulle (Tampere) tulee kuitenkin tehdä vähintään kaksi arkipäivää ennakkoon.

Lauantaina ja sunnuntaina tehtyjen tilausten aikaisin toimituspäivä on seuraava tiistai. Voit myös soittaa tilauksesi suoraan valitsemaasi Fazer Café -kahvilaan, jolloin tilausaika on noin kaksi arkipäivää. 

 

Huomioithan, että olemme luopuneet käteisen rahan käytöstä maksuvälineenä seuraavissa kahviloissa: AINOA, Annankatu, Kaisaniemi, Keilaniemi, Sanomatalo, Tripla ja Lauttasaari. Kaikki muut maksuvälineet ovat käytössä normaaliin tapaan.

---

Kaikki tuotteemme leivotaan tilassa, jossa käsitellään vehnää sekä muita viljoja, pähkinöitä, mantelia, kananmunaa ja maitoa. Kakkujen dieettimerkinnät: (VL) = vähälaktoosinen, (L) = laktoositon, (jauhoton) = tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty gluteenia sisältäviä viljoja, mutta valmistustilassa käsitellään gluteenia, (Veg) = vegaaninen