Tilaa kakut Fazer Cafén verkkokaupasta

 

Tutustu herkulliseen kakkuvalikoimaamme, tilaa helposti verkkokaupastamme ja nouda valitsemastasi Fazer Cafésta. Verkkokaupassa ma-pe ennen klo 18 tehdyt tilaukset voi noutaa aikaisintaan seuraavana päivänä. Poikkeuksena tilaukset Fazer Café Aurakadulle (Turku) & Fazer Café Hämeenkadulle (Tampere) tulee kuitenkin tehdä vähintään kaksi arkipäivää ennakkoon.

Lauantaina ja sunnuntaina tehtyjen tilausten aikaisin toimituspäivä on seuraava tiistai. Voit myös soittaa tilauksesi suoraan valitsemaasi Fazer Café -kahvilaan, jolloin tilausaika on noin kaksi arkipäivää. 

 

Huomioithan, että olemme luopuneet käteisen rahan käytöstä maksuvälineenä seuraavissa kahviloissa: Keilaniemi, Sanomatalo, Tripla ja Lauttasaari. Kaikki muut maksuvälineet ovat käytössä normaaliin tapaan.

---

Kaikki tuotteemme leivotaan tilassa, jossa käsitellään vehnää sekä muita viljoja, pähkinöitä, mantelia, kananmunaa ja maitoa. Kakkujen dieettimerkinnät: (VL) = vähälaktoosinen, (L) = laktoositon, (jauhoton) = tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty gluteenia sisältäviä viljoja, mutta valmistustilassa käsitellään gluteenia, (Veg) = vegaaninen