JÄRJESTÄJÄ
Fazer Ravintolat Oy (”Fazer”), Fazerintie 6, 01230 Vantaa
Y-tunnus: 0728786-8

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA
Kampanjaan voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN
Kampanja alkaa torstaina 3.10.2019 kello 16:00 ja päättyy keskiviikkona 9.10.2019 kello 21:00. Voit osallistua kampanjaan kommentoimalla Fazerin Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/fazersuomi/) tai Fazerin Instagram-sivuilla (https://www.instagram.com/fazersuomi/) 3.10. julkaistun arvontapostauksen kommenttiosioon arvauksesi siitä, mihin uusin Fazer Café aukeaa lokakuussa. Arvomme molempien kanavien osallistujien kesken kaksi lahjakorttia.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kampanjaan osallistuneiden kesken arvomme kaksi lahjakorttia Fazer Caféseen (lahjakortin arvo 50 euroa). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, eikä käyttää muissa Fazerin toimipisteissä.

Kampanjan voittaja arvotaan Fazerin toimesta torstaina 10.10.2019 kampanja-ajan päätyttyä. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Facebookin ja Instagramin kautta. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä kohtuullisessa ajassa, arvotaan uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajalle voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Järjestäjä vastaa palkinnon toimituskustannuksista.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY 
Fazer käsittelee kilpailuun osallistuneiden tietoja vain arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Fazer ei tallenna kampanjaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Fazer vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä kampanjan vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

MUUT EHDOT
Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen.

Näillä kampanjasivustoilla ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Kampanja ei ole Facebookin tai Instagramin tukema tai hallinnoima. Osallistumalla kilpailuun vapautat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta. Kampanjan sääntöjen lisäksi Fazer ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebook- ja Instagram-palveluiden käyttöehtoja ja sääntöjä.