JÄRJESTÄJÄ
Fazer Ravintolat Oy (”Fazer”), Fazerintie 6, 01230 Vantaa
Y-tunnus: 2372155-6

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA
Kampanjaan voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN
Kampanja alkaa torstaina 6.2.2020 kello 14:00 ja päättyy sunnuntaina 16.2.2020 kello 21:00. Voit osallistua kampanjaan kommentoimalla Fazerin Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/fazersuomi/) tai Fazerin Instagramin (https://www.instagram.com/fazersuomi/) 6.2.2020. julkaistun arvontapostauksen kommenttiosioon kommenttisi siitä, kenen kanssa haluaisit tulla hääkakkuja maistamaan.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Arvomme kaikkien osallistujien kesken kaksi (2) palkintoa. Palkinto sisältää kaksi (2) paikkaa Fazer Café Kluuvikadun keväällä 2020 järjestämiin hääkakkutastingeihin (arvo/palkinto noin 40 €). Hääkakkutastingeissä pääsee maistelemaan viittä eri Fazer Café Kluuvikadun kondiittorimestari Eero Paulamäen loihtimaa hääkakkua. Kevään 2020 tasting-ajankohdat löytyvät TÄSTÄ>>

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Kilpailun voittaja arvotaan Fazerin toimesta maanantaina 17.2.2020 kampanja-ajan päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookin ja Instagramin kautta. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon yhden viikon kuluessa, voitto mitätöityy ja Fazerilla on oikeus arpoa uusi voittaja.

Voittaja saa itse valita mihin Kluuvikadun hääkakkutastingiin haluaa osallistua, ja tulee ilmoittaa valitsemansa päivämäärän kilpailun järjestäjälle vastaamalla Facebookin tai Instagramin kautta tulleeseen viestiin viikon sisällä yhteydenotosta.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY 
Fazer käsittelee kilpailuun osallistuneiden tietoja vain arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Fazer ei tallenna kampanjaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Fazer vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä kampanjan vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

MUUT EHDOT
Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen.

Näillä kampanjasivustoilla ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Kampanja ei ole Facebookin tai Instagramin tukema tai hallinnoima. Osallistumalla kilpailuun vapautat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta. Kampanjan sääntöjen lisäksi Fazer ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebook- ja Instagram-palveluiden käyttöehtoja ja sääntöjä.