Kokoa unelmiesi kakku kahdeksasta kakkupalasta! Aloita keskikesän juhlat ostamalla Fazer Cafésta itse suunnittelemasi Fantasia-kakku. Saat valita kakkuusi kahdeksan kakkupalaa kahvilan vitriinistä.

Fantasia-kakun hinta on 45 € ja se on ostettavissa kaikista Fazer Caféista. 

NÄMÄ KAKKUTAIAT TAKAAVAT HERKULLISEN JUHANNUKSEN

KAKKUTAIKA

Hae kahdeksan kakkupalaa Fazer Cafésta, aseta kokoamasi kakku kauniisti tarjolle juhannusiltana ja maista jokaisesta palasesta hieman. Tulevaa morsianta tai sulhasta emme lupaa, mutta löydät varmasti tyyppejä, joille maistuu kakku.

YÖLLISTEN KAKKU-UNELMIEN TAIKA

Ota pala kakkua yöksi tyynyn viereen. Jos pala tai osa siitä on yön aikana hävinnyt, tiedät, että jollakin toisella on samanlainen kakkumaku… tai kävelet unissasi, etkä herää nälkäisenä.

MUSTIKAN HUUMAA -TAIKA

Seuraa unessasi Mustikkajuustokakun mustikkaisia koristekuvioita ja saatat nähdä unelmiesi kakkupalan. Ja jopa maistaa sen maun huulillasi.

#FAZERCAFE-TAIKA

Postaa Instagramiin kuva Fazer Cafén kakusta tunnelmallisessa yöttömässä yössä. Merkitse kuva #fazercafe. Ensimmäinen, joka tykkää kuvastasi on tuleva kumppanisi. Riskinä on, että useampikin juhannusheila jonottaa kakkupöydässä.

VATTUTAIKA

Laske raikkaan Menorca-kakkupalan päällä olevat vadelmat. Vadelmien määrä kertoo siitä, kuinka monta herkullista kakkupalaa tulet nauttimaan seuraavan vuoden aikana.

 

Juhannuksen kakkutaiat -kampanja on tehty pilke silmäkulmassa, Fazer Café ei takaa onnistumista eikä ota vastuuta juhannusyöllä tapahtuvista ihmeistä.