JÄRJESTÄJÄ
Fazer Ravintolat Oy (”Fazer”), Fazerintie 6, 01230 Vantaa
Y-tunnus: 0728786-8

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA
Kampanjaan voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN
Kampanja alkaa tiistaina 13.8.2019 kello 10:00 ja päättyy torstaina 15.8.2019 kello 21:00. Voit osallistua kampanjaan kommentoimalla Fazerin Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/fazersuomi/) 13.8. julkaistuun arvontapostaukseen kommenttiosioon perustelusi siitä, miksi juuri sinun pitäisi päästä maistamaan Marianne-juhlakakkua. Arvomme vastanneiden kesken yhden (1) Marianne-juhlakakun.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kampanjaan osallistuneiden kesken arvomme yhden (1 kpl) Marianne -juhlakakun (kakun arvo on noin 50 euroa). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi. Voittajan tulee henkilökohtaisesti noutaa kakku Fazer Café Kluuvikadulta 30.9.2019 mennessä. Voittajan tulee itse ilmoittaa Kluuvikadun kondiittoreille, milloin kakku noudetaan (viimeistään kolme arkipäivää ennen noutopäivää).

Kampanjan voittaja arvotaan Fazerin toimesta perjantaina 16.8.2019 kampanja-ajan päätyttyä. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä kohtuullisessa ajassa, arvotaan uusi voittaja. Voittajan tulee itse noutaa palkinto Fazer Café Kluuvikadulta, kakun toimitus ei ole mahdollinen. 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY 
Fazer käsittelee kilpailuun osallistuneiden tietoja vain arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Fazer ei tallenna kampanjaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Fazer vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä kampanjan vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

MUUT EHDOT
Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen.

Näillä kampanjasivustoilla ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Kampanja ei ole Facebookin tukema tai hallinnoima. Osallistumalla kilpailuun vapautat Facebookin kaikesta vastuusta. Kampanjan sääntöjen lisäksi Fazer ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebook-palveluiden käyttöehtoja ja sääntöjä.