Joulu on täynnä makumuistoja

Joulu on suomalaisten rakkaimpia juhlia, jolloin perinteillä on suuri merkitys. Sillloin nautitaan läheisten seurasta sekä lempiruoista ja -herkuista. Monet perinteiset herkut ovat kulkeneet sukupolvelta toiselle, sillä Fazer on kehittänyt suomalaisille rakkaita makuja jo vuodesta 1891 lähtien. 
Suklaiset tähtitortut

Tänä jouluna on helppo olla oikea tähtileipuri! Suklaiset tähtitortut syntyvät korvaamalla luumuhillo parilla palalla Fazerin Sininen -suklaata.  

sininen joulupuu

Kuusen kaunistukseksi sopivat myös Fazerin sinikääreiset konvehdit. 

Suklaata ja kaakaota

Pari palaa suklaata ja mukillinen kuumaa kaakaota, niistä on täydellinen joulukuun ulkoiluretki tehty.  

Konvehtikranssi

Näyttävä konvehtikranssi syntyy yllättävän helposti.Yhteen kranssiin tarvitset noin 300-500g Fazerin Sinisen konvehteja. Käytä pohjalla valmista askartelukaupasta saatavaa kranssia. Aloita kiinnittämällä konvehteja kuumaliimalla vieri viereen kranssin ulkoreunaan. Konvehdit kannattaa kiinnittää karkkipaperin päästä. Tee lopuksi kranssin sisäreuna. Pujota valmiiseen kranssiin nauha, josta sen saa roikkumaan.

Itsetehty joulukalenteri

Tyylikäs joulukalenteri syntyy tyhjistä tulitikkurasioista, jotka liimaat tauluun tai tukevalle kartongille. Numeroi ja koristele luukut haluamallasi tavalla. Sujauta lopuksi jokaiseen luukkuun Fazerin konvehti.

Vihreät kuulat

Vihreät kuulat annetaan tänä jouluna tikkarin muodossa! Kiinnitä marmeladikuuliin tikut ja kasta ne vesihauteessa sulatettuun Fazerin tummaan suklaaseen. Kun suklaa on vielä sulaa, pyöräytä tikkarit nonparelleissa. Anna suklaan jähmettyä huoneenlämmössä esim. tökkäämällä tikkarin varret pystyyn styroksilevyyn. Sujauta valmiit tikkarit pieniin paperipusseihin ja anna lahjaksi.