Joulun täydellinen lahja hellii ihan jokaista aistia – se tuoksuu, maistuu, näyttää ja tuntuu kädessä ihanalta! Näillä paketointi-ideoilla käsin leivotut Lähileipomoiden leivät tulevat oikeuksiinsa.

Ruislimppu

Kääräise Fazer Ruislimppu kauniiseen paperiin niin, että leivän kaunis pinta ja muoto jäävät näkyviin. Sido paperin ympärille pitsinen nauha. Puinen voiveitsi on käytännöllinen lahja ja suloinen lisä pakettiin. 

Rustico 

Puinen alusta on monipuolinen ja upea sisustuselementti vaikka keittiöön. Aseta alustan päälle maukas ja rapeakuorinen Fazer Rustico –leipä ja sido kauniisti herkällä silkkinauhalla.

 

Ruvido

Vie lahjaksi hapanjuureen leivottu täyteläisen makuinen Fazer Ruvido -leipä. Kohotuskorissa annettu käsin tehty leipä kannustaa lahjansaajaa kokeilemaan leivän leipomista myös itse. 

Joululimppu 

Perinteistä ja tunnelmallista. Fazer Joululimppu saa kauniin paketin vaaleasta joulupaperista, punaisesta silkkinauhasta ja pienestä kuusenoksasta. 

Paesano

Ranskalaistyyppisen Fazer Paesano -leivän kaunis pyöreä muoto tulee oikeuksiinsa sellofaaniin kääräistynä. Sido sellofaani tupsuksi silkkinauhalla. Tämä paketti on kuin suuri karamelli.

Löydä oma Fazer Lähileipomosi ja valitse maistuva leipälahja!