Lähileipomoiden kahvileipävalikoima on uusiutunut täysin alkukesän aikana. Panostamme makuun, tuoreuteen, ulkonäköön ja laatuun. Tuotteemme valmistetaan hyvistä ja aidoista raaka-aineista. Emme esimerkiksi käytä hilloja vaan aitoja marjoja.

Uuteen kahvileipävalikoimaamme kuuluu seuraavia tuotteita.

Pullat

Laajaan pullavalikoimaan kuuluvat mm. perinteiset voisilmäpullat, vanhan ajan vanilja- ja kanelitäytteiset kierrepullat sekä juureen tehdyt täytepullat ja punnuspiirakat lukuisilla eri täytteillä sesongit huomioiden.

Herkkutäytepulla

Pitkot

Useita runsaasti täytettä sisältäviä täytepitkoja taikinajuureen leivotusta pullataikinasta, vanhan ajan vanilja- ja kanelitäytteiset kierrepitkot sekä reilunkokoiset bostonpitkot herkullisilla kuorrutteilla ja toki myös perinteinen letitetty pitko.

Mustikka-rahkatäytepitko

Levypiiraat

Meheviä marjapiiraita aidoista marjoista ja hedelmistä rahka- tai vaniljatäytteillä sekä herkullisia suklaapiiraita arkeen ja juhlaan runsailla kuorrutteilla.

Levypiiraat

Munkit

Munkkeja herkullisilla kuorrutteilla ja ripotteilla, mm. toffee, suklaa ja sitruuna.

Toffeemunkki

Wienerit

Perinteisiä täytewienereitä lukuisilla eri täytteillä sesongit huomioiden sekä modernimpia marjakoreja ja cruffinsseja, eli muffinssia muistuttavia wienertuotteita herkullisilla täytteillä ja kuorrutteilla.

Cruffinssit

 

Lisäksi valikoimaamme on tullut muutamia uusia ruokaisia tuotteita. Juustoja, lihaa, kanaa tai kasvista sisältävät suolaiset herkut sopivat hyvin pieneen tai miksei isompaankin nälkään.