Olemme palanneet käsinleivonnan juurille.

Lähileipomoiden leipävalikoima on uusiutunut täysin kevään aikana. Kaikki uudet leivät tehdään alusta alkaen käsin paikan päällä pitkällä patalevolla tai taikinajuurta käyttäen, jolloin maku ja säilyvyys paranevat.

Leipätaikinat lepäävät 2-16 tuntia riippuen tuotteesta. Aromikkaan makunsa leipä saa ilman lisäaineita. ”Rohkealla” paistolla luodaan rapea kuori – sisus on täyteläistä ja leipä pysyy oman kuorensa avulla juuri sopivan kosteana. Leipien jauhot tulevat Fazerin omasta myllystä.

Uudessa valikoimassa on vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlahetkiin. Perinteisten leipien rinnalle on tuotu mm. juustolla ja marinoiduilla valkosipulinkynsillä terävöitettyä ciabattaa ja herkutteluhetkiin soveltuvaa karpalo-cashewciabattaa. Hapanjuureen leivottu Ruvido ja ranskalaistyyppinen maalaisleipä Paesano ovat nousseet heti suosikeiksi. Valikoimasta löytyy yli 40 käsin alusta asti leivottua leipää.

Käsin tehtyjä leipiä leivotaan nyt kaikissa lähileipomoissa, joita on kaikkiaan 44. Kaikkiin pisteisiin on tuotu isommat leivontapöydät ja laitekantaa on selkeästi vähennetty. Tavoitteena on tuoda perinteinen leipominen näkyville mahdollisimman paljon.

Syksyllä jatkamme valikoimamme kehitystyötä, jolloin uudistamme koko kahvileipävalikoimamme. Näitä herkkuja ilmestyy lähileipomoihimme vuoden 2015 alussa.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!