Täysin käsityönä leivottu leipä on intohimomme. Vaivaamme, leivomme ja paistamme herkulliset leivät päivittäin sinun lähikaupassasi, jotta voit aina nauttia tuoreiden ja kotimaisten leipiemme mausta. Vuoden 2015 alusta alkaen olemme johdattaneet ammattileipurien johdolla kuluttajia käsinleipomisen saloihin Fazer Lähileipomoiden leivontakoulussa. Ilmoittaudu Sinäkin mukaan oppimaan!

Fazerin Lähileipomoissa leivän valmistaminen alkaa päivittäin jo kukonlaulun aikaan – ympäri Suomen. Yhteensä 40:ssa lähileipomossa kaikki leivät tehdään päivittäin alusta alkaen käsin Fazerin oman myllyn raaka-aineista. Uskomme, että maukkaan leivän salaisuus piilee kotimaisissa ja tuoreissa raaka-aineissa sekä ammattileipureissa, jotka tekevät työtään rakkaudella. Lähileipomoissamme leivän matka uunista hyllyyn ja ostoskoriin on vain muutama metri.

Opi perinteisen käsinleivonnan salat Fazerin leivontakoulussa

Perinteinen leivonta ja käsillä tekeminen ovat jatkuvasti nousevia trendejä. Fazer Lähileipomoiden leivontakoulu opettaa leivonnasta kiinnostuneille perinteisen käsinleivonnan salat. Leivontakoulussa opetellaan leipomaan herkullista juureen tehtävää leipää ja pullaa Lähileipomoiden taidokkaiden ammattileipureiden johdolla. Koulussa käydään läpi taikinan tekoa, ylöslyöntiä ja paistoa sekä kuullaan ammattilaisvinkkejä kotileivontaan.

Seuraavat leivontakoulut järjestetään:

Leivontakoulu sisältää neljä tuntia Fazerin taidokkaiden leipureiden opetusta, kurssimateriaalit, essun, leipurihatun sekä itse leivotut herkut kotiin vietäväksi.

Kurssille voi ilmoittautua täältä.
Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leivontakoulun hinta on 45 € / osallistuja.

Käsin leivottua leipää aina lähelläsi

Fazer Lähileipomoissa kaikki leivät tehdään alusta alkaen käsin paikan päällä. Taikinat lepäävät 2-16 tuntia tuotteesta riippuen. Pitkä patalepo ja taikinajuuren käyttö antavat leiville niiden aromikkaan maun sekä parantavat säilyvyyttä.

Lähileipomoiden 40 leivän valikoimasta löytyy maukkain vaihtoehto jokaiseen hetkeen. Perinteisten leipien lisäksi valikoimasta löytyy mm. herkutteluhetkiin soveltuvaa karpalo-cashewciabattaa. Hapanjuureen leivottu Ruvido ja ranskalaistyyppinen maalaisleipä Paesano ovat leivän ystävien suosikkeja. Kesällä 2015 uusimme kahvileipävalikoimamme ja uusia makuja on luvassa myös vuonna 2016, kun uudistettu ruisleipävalikoima vuorostaan saapuu Lähileipomoiden tarjontaan.

Löydä oma lähileipomosi täältä.