Palvelut
Aamiainen ja brunssi
A-oikeudet
Juhlat
Kahvila
Kokoustiloja
Lounas
Aukioloajat

Avoinna
ma - pe 8.00 - 15.00

Lounas 
ma - pe klo 11.00 - 14.00

p. 040 5441469

vapari@fazer.com

Myyntipalvelu 
Avoinna arkisin klo 9 - 16 
myyntipalvelu.lpr-imatra@fazer.fi
p. 040 7168097

Yhteystiedot

Ravintola Vapari

Valtakatu 51

53100 Lappeenranta

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Tyylikkäät tilat, edustavat palvelut

Ravintola Vapari tarjoaa tyylikkäitä ravintola- ja kokouspalveluja Lappeenrannan keskustassa, Assi Groupin Vapaudenaukion toimistotalossa.

Katso lisää Vapaudenaukiosta täältä>

Valoisissa ja moderneissa tiloissamme voitte järjestää tilaisuuksia arkisista kokouskahvitteluista isompiin yritysjuhliin ja asiakastapahtumiin. Osaava henkilökuntamme toteuttaa tarjoilut tilaisuuteenne toiveidenne mukaan.

Arkipäivisin voi koota mieleistään syötävää runsaasta ja monipuolisesta aamiaispöydästä ja nauttia sen ravintolassa tai ottaa mukaan. Herkullisesta lounasbuffetistamme löytyy keitto-, salaatti ja pääruokavaihtoehtoja jokaiselle, runsaan salaatti- ja leipäpöydän kanssa. Grillipisteessä valmistuu herkulliset lautasannokset! Valmistamme myös ruokaa ja maukkaita leivonnaisia mukaan. Meille ovat tervetulleita kaikki hyvän ruoan ystävät!

 

Tilat

Avarassa ja kauniissa ravintolasalissamme viihtyvät sekä lounas- että kokousvieraat. Monipuoliset ja tyylikkäät 4-80 henkilön kokoustilamme sopivat arkipalavereista yritysjuhliin. Hyvin varusteluista ja moderneista kokoustiloistamme löytyy äänentoisto, langaton internetyhteys, LCD näyttö, videotykki, valkokangas sekä fläppi- ja tussitauluja. Aulapalvelu huolehtii vieraiden lämpimästä vastaanotosta ja palvelee asiakkaita kaikissa kokouksiin liittyvissä asioissa.