Palvelut
Aamiainen ja brunssi
Auditorio
Juhlat
Kokoustiloja
Lounas
Sauna
Take Away
Aukioloajat

ma-pe 07.00-14.00

Puh. 020 729 6716
ensimmainen.savu@amica.fi

Yhteystiedot

Ensimmäinen Savu

01510 Vantaa

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Erinomainen sijainti, sujuvat palvelut

Viihtyisät kokous- ja juhlatilamme sekä ammattitaidolla valmistetut maukkaat tarjoilumme takaavat tilaisuutenne onnistumisen. Avarassa ja valoisassa ravintolasalissamme viihtyy suurempikin vierasjoukko, ja hyvin varusteltu auditoriomme sopii tehokkaaksi seminaaripaikaksi. Tiiviin kokouspäivän päätteeksi vieraat arvostavat rentoutumishetkeä laadukkaissa saunatiloissamme. Arkipäivisin katamme monipuolisen ja herkullisen lounasbuffetin salaatti- ja leipäpöytineen. Tervetuloa nauttimaan!

Kehä III:n sujuvat kulkuyhteydet sekä kehäradan läheisyys mahdollistavat nopean yhteyden Helsingin keskustaan, Tikkurilan rautatieasemalle ja lentokentälle. Hyvät pysäköintitilat.

Tilat

Tilava ravintolasali ja hyvin varusteltu 80 vieraan auditorio sekä viihtyisät kabinettitilamme sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Tilat sopivat erinomaisesti kokous- ja seminaarikäyttöön sekä yritys- ja perhejuhlien pitopaikaksi. Tilavarustukseen kuuluu av-laitteet, langaton internetyhteys, videotykki, valkokangas ja fläppitaulu.

Edustussaunatilamme ja vilvoitteluterassi sopivat vapaamuotoisen palaverin, iloisen ystävätapaamisen tai rennon perhejuhlan viettoon. Saunatiloihin mahtuu 25-30 vierasta ja löylyhuoneessa rentoutuu samanaikaisesti 18 henkilöä. Maukkaat ja virvoittavat saunatarjoilut hoituvat ammattitaidolla kauttamme.