Palvelut
Aamiainen ja brunssi
A-oikeudet
Kahvila
Lasilliselle
Lounas
Take Away
Aukioloajat

Avoinna:

Ma-pe klo 7.30-16.00 

Lounas klo 10.45-14.00

Yhteystiedot

Alma Media

Alvar Aallon katu 3

00100 Helsinki

Puh. 020 729 6003
almamedia@fazer.fi

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Fazer Ravintola Alma Media on kaikille avoin hyvän palvelun lounasravintola Helsingin Töölönlahdella. Tervetuloa!

Lounas

Lounasravintolassa tarjoamme herkullisia lounasruokavaihtoehtoja, joita täydentävät raikas runsas salaattipöytä ja päivän pieni makea. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin kasvisruuan, kotiruuan kuin kansainvälisten makujenkin ystäville. Chef´s Cornerista saa tilata grilli -ja muita lounasannoksia juuri sinulle tehtynä – á la minute.

Lounaan hinnat
Lounas buffet 10,20€
Keittoateria 9,20 €
Chef´s Corner hinnat alkaen 10,20 €

Pidä huolta itsestäsi – tule Fazer Ravintolaan nauttimaan terveellinen ja maukas ateria.

Lounaskassi
Alma Median iltatyöntekijät voivat tilata ravintolastamme lounaskassin, joka sisältää päivän lounasruokaa pakattuna take away rasioihin. Lue lisää täältä.

Café

Ravintolan yhteydessä toimii Fazer kahvila. Kahvilassamme voit viettää virkistävän kahvituokion nauttimalla juoman kera makean tai suolaisen kahvileivän. Kahvila palvelee 7.30-16.00. 

Kahvilassa on tarjolla tuoreen suodatinkahvin lisäksi erikoiskahveja ammattitaitoisen baristan valmistamana. Laadukas teevalikoima palvelee teen ystäviä. Smoothiet ja tuoremehut tuovat hyvinvointia niin aamuun kuin iltapäivään. Kahvilassa on tarjolla Fazerin oma kaakao, joka tehdään aidosta tummasta suklaasta.

Take away

Myymme päivittäin lounasruokaa ja uunituoretta leipää myös mukaan. Tilauksesta valmistamme täytekakkuja ja voileipäkakkuja tai vaikkapa täydelliset ateriakokonaisuudet kodin tai yrityksen juhliin.

Kokoukset ja tilaisuudet

Hoidamme tilauksesta kokouskahvitukset ja tasokkaat tarjoilut edustustilaisuuksiin. Lisäksi ravintolaa voi tilata yksityistilaisuuksiin iltaisin ja viikonloppuisin. Katutasossa sijaitseva ravintola tarjoaa monipuoliset puitteet niin cocktail-, kutsuvieras- kuin juhlatilaisuuksiinkin.