Palvelut
Aamiainen ja brunssi
A-oikeudet
Auditorio
Häät
Juhlapalvelu
Juhlasali ›
Juhlat
Kahvila
Kokoustiloja
Lounas
Ravintola
Take Away
Kakut
Aukioloajat

Arkisin 8:00-14:00 

Buffetlounas tarjolla klo 11:00-13:00.

Lounasbuffet 10 €.

 

Yhteystiedot

Ravintola Kadetti

Hollantilaisentie 11

00330 Helsinki

Puh. 040 566 2210
kadetti@fazer.fi

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Upea ympäristö, arvokas historia

Ravintola Kadetin hurmaavat tilat Munkkiniemessä kutsuvat nauttimaan herkullisen lounaan, järjestämään yritystilaisuuksia sekä tunnelmallisia perhe- ja hääjuhlia. Eliel Saarisen suunnittelema pensionaatti valmistui vuonna 1918 ja tämän jälkeen talossa ovat viihtyneet niin kadetit, ilmavoimien upseerit kuin virkamiehetkin.

Suuri auditoriomme ja laadukkaat kokoustilamme sopivat erinomaisesti koulutustilaisuuksien, neuvottelujen ja yritystapahtumien järjestämiseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee ja toteuttaa herkulliset tarjottavat toiveidenne mukaan sekä arkeen että juhlaan. Arkipäivisin tarjoilemme aamiaista ja katamme monipuolisen lounaan. Meiltä voitte tilata myös tasokkaita catering-palveluja kuten täytekakkuja, erilaisia makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä ruokia perhejuhliin. Tervetuloa!

Tilat

Nykyaikaisesti varustellut ja muunneltavat kokoustilat sekä iso auditorio 100 osallistujalle sopii kokousten, seminaarien ja henkilöstöpäivien pitopaikaksi. Kauniissa ravintolasalissa on istumapaikka 120 henkilölle, ja tunnelmalliseen tornikabinettiin mahtuu 30 vierasta nauttimaan tyylikkäästä illallisesta ja kauniista näkymästä. Eliel Saarisen suunnittelema rakennus upeassa Munkkiniemen ympäristössä luo ikimuistoiset puitteet puutarha-, merkkipäivä- ja perhejuhlille.