Palvelut
Häät
Juhlat
Kokoustiloja
Lounas
Take Away
Aukioloajat

ma-pe 07.00-15.00

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Olvi Oluthalli

Luuniemenkatu 4

74100 Iisalmi

Puh. 017 838 5232
olvi@amica.fi

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Unohtumattomat juhlat, muistorikkaat maut

Luomme muistoja ja ruokaelämyksiä tunnelmallisessa Olvi Oluthallissa Iisalmen vehreissä järvimaisemissa. Ainulaatuisissa tiloissamme voitte järjestää onnistuneet kokoukset, henkilöstöpäivät, asiakastilaisuudet sekä iloiset yritys- ja perhejuhlat. Tasokkaat seminaaritarjoilut, rento ja teemanne mukainen buffetpöytä tai tyylikäs cocktailtilaisuus toteutetaan ammattitaidolla, toiveidenne mukaan.

Ravintolastamme voitte tilata myös catering-palveluja kuten maittavia juhlaruokia ja -leivonnaisia perhejuhliinne. Arkipäivisin katamme ravintolaamme monipuolisen ja herkullisen lounastarjoilun. Tervetuloa nauttimaan!

Tilat

Tunnelmallinen panimoravintolamme, erillinen Oluthalli ja kokouskabinettimme sopivat neuvotteluiden, yritystilaisuuksien ja hauskojen perhejuhlien pitopaikaksi.

Suureen Oluthalliin mahtuu istumaan perinteisille puupenkeille n. 500 vierasta ja cocktailtilaisuus järjestyy jopa 800 vieraalle. Ravintolasalissamme on tilaa 120 vieraalle ja kokoustilassa/auditoriossa 40 osallistujalle. Kesällä palvelemme vieraitamme myös viihtyisällä terassilla, tervetuloa nauttimaan tarjoilusta ja kauniista järvimaisemasta. Oluthallin yhteydessä sijaitsee kiinnostava Olvi-museo ja Olvin tehtaat ovat ravintolan läheisyydessä.