Palvelut
A la carte
A-oikeudet
Häät
Juhlat
Kokoustiloja
Lasilliselle
Lounas
Sauna
Tapahtumat
Aukioloajat

Lauantaina 1.7. suljemme poikkeuksellisesti klo 17.00 yksityistilaisuuden vuoksi!

Huomaa kesän pidentyneet aukioloajat!
Kesäpiha auki ma-to klo 11–22,
pe-la klo 11–24
Juhannuksena 23.–25.6.2017 suljettu
Muina aikoina tilauksesta

Talliravintolan kalapöytä
ma-pe klo11–14, la klo 12–15

A la cartea listalta klo 21 saakka 

Klubin Jätskipysäkki avoinna ma-la klo 12–18 (säävaraus)Yhteystiedot

Suomalainen Klubi - Svenska Klubben

Eteläranta 10

28100 Pori

Ota yhteyttä! puh. 02 6340 200
suomalainenklubi@fazer.fi

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Historian havinaa ja hyviä makuja

Luonnonkauniin Kokemäenjoen äärellä sijaitseva ravintola Suomalainen Klubi – Svenska Klubben on vaalinut juhla- ja ruokakulttuuria ansiokkaasti vuosikymmeniä. Ainutlaatuinen 150-vuotias päärakennus, saunatalo, talliravintola ja kaunis kesäpiha tarjoavat tyylikkäät puitteet erilaisista yritystilaisuuksista pienimuotoisiin ja lämminhenkisiin perhejuhliin. Kokoukset ja tapaamiset sujuvat luontevasti rauhallisissa kabinetti- ja juhlatiloissamme Kirjurinluotoa vastapäätä.

Suunnittelemme ja toteutamme herkulliset tarjoilut niin kokous-, illallis- kuin merkkipäiväjuhliin teemanne ja toiveidenne mukaisesti. Tervetuloa arkipäivisin Klubin kauniisti katettujen lounaspöytien ääreen!

Tilat

Hyvin varustellut kokous- ja juhlatilamme muuntuvat muutaman hengen tapaamisesta suuriin tilaisuuksiin. Tyylikkäässä juhlasalissamme on istumapaikka 120 vieraalle ja klubisalissa 62 henkilölle. Kaunis terassi, vehreä piha-alue ja tanssilattia tarjoavat lisätilaa riemukkaiden hää- ja merkkipäiväjuhlien viettäjille.

Klubin edustavat saunatilat tarjoavat oivan paikan mukavaan illanviettoon. Tiloissa rentoutuu 30 vierasta kerrallaan. Suussa sulavista saunaruoista ja virkistävistä juomista huolehtii osaava henkilökuntamme toiveidenne mukaan.