Palvelut
Aamiainen ja brunssi
Juhlat
Kahvila
Kokoustiloja
Lounas
Take Away
Aukioloajat

Kahvila on avoinna

Ma-pe 7.45 - 14.30

aamupala 7.45-9.30

Lounas on tarjolla ma-pe

klo.10.45 - 13.30 

 

Lounaan hinnat:

pelkkä kasviskeitto 6,20 €, salaatilla 8,40 €

lounas ilman jälkiruokaa 9,60 €,

buffetlounas 10,10 €,

fresh-buffet 9,10 €,

grilli 12,50 €

Eläkeläiset klo 12-13.30 - 20%

Tervetuloa!

Puh. 040 841 3756

menuetto@fazer.fi 

Yhteystiedot

Ravintola Menuetto

Huopalahdentie 24

00350 Helsinki

Ravintola Menueton perinteinen joululounas tarjoillaan keskiviikkona 20.12. Tervetuloa nauttimaan jouluisista herkuista!

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Maukkaat tarjoilut, laadukkaat tilat

Ravintola Menuetto tarjoaa monipuolisia kokous- ja juhlapalveluja Munkkivuoressa Menuetto Business Centerissä sujuvien liikenneyhteyksien varrella.

Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Järjestämme ammattitaidolla tyylikkäät ja herkulliset tarjoilut muutaman henkilön kokouskahvituksesta satojen vieraiden cocktailtarjoiluihin. Huomaathan, että korkeatasoiset tilamme ovat käytettävissä tilauksesta myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Arkipäivisin ravintolamme tarjoilee maukkaita lounasruokavaihtoehtoja raikkaan salaattipöydän ja monipuolisen leipävalikoiman kanssa. Skandinaavisesti sisutetussa Kahvila Caffassa voit työskennellä ja nauttia baristan valmistamia maistuvia erikoiskahveja sekä sesongeittain vaihtuvia kahvilatuotteita. Tervetuloa nauttimaan!

Tilat

Tilavalikoimastamme löydät tapahtumaasi sopivan kabinetin, luentosalin tai valoisan ja tilavan ravintolasalin. Hyvin varustellut ja modernit kokoustilamme muuntuvat tarpeen ja osallistujamäärän mukaan 4-40 henkilölle. Kaikille asiakkaille avoimessa ja rennossa Kahvila Caffassa on mahdollisuus työskennellä herkullisen aamiaisen sekä maistuvien kahvilatuotteiden äärellä. Lähellä on runsaasti pysäköintitilaa.